Visitors 135
211 photos

Afgelopen week beleefden onze kleuters spannende dagen.
Op maandag kwamen er plots twee Zwarte Pieten met een grote kist op de speelplaats gewandeld. ’t Waren Snoeppiet en Beweegpiet.

Snoeppiet kon niet van de snoepjes blijven en at ze allemaal op. Beweegpiet was bang dat de kleuters van 't Blokje vrijdag geen snoepjes meer zouden hebben als de Sint op bezoek zal komen. Daarom deed hij al het snoep in een grote kist. OP SLOT!

Gelukkig kreeg Snoeppiet van Sleutelpiet een grote pot vol sleutels. Als Snoeppiet toonde dat hij BEWEEG-knap was, kon hij een sleutel verdienen. Maar Snoeppiet had daar helemaal geen tijd voor... Gelukkig wilden de kleuters Snoeppiet helpen én elke dag KNAP bewegen! De kleuters hebben een gekke Pietendans gedanst, pakjes in de schoorsteen geworpen, aan Pietengym gedaan én over de daken gelopen. ’t Waren net echte Pieten. Gluurpiet kwam stiekem piepen en elke dag verdiende elke kleutergroep een sleutel. Maar helaas… Hoe flink de kleuters hun best ook deden. Geen enkele sleutel paste op de kist met het grote slot… Wat was dat spannend! Het sleutelmysterie raakte gelukkig opgelost. Ben je benieuwd? Kijk dan bij de foto's van het bezoek van de Sint.